Helyszínek, díjak

A részvételi díj
A tanfolyam első része egy előadás, a több mint egy órás összejövetel részvételi díja 3000 Ft, mely beszámít a tanfolyami részvételi díjadba. Az előadáson való részvétel semmilyen kötelezettséggel nem jár, itt eldöntheted még maradsz-e a tanfolyamon A tanfolyam részvételi díja 35000 Ft.

A helyszínek:
Szeged, Brüsszeli krt. 30. 1. em. 4. vagy Szűcs u. 7.
Szentes, Dózsa-Ház Közösségi tér

Férfi és női tanfolyam minimum 4 fő esetén indul. Amennyiben részt kívánsz venni a képzésen, küldj egy jelentkező e-mailt.(intimtorna.arival@gmail.com)Amikor a 4 fő együtt van akkor egyeztetünk a részt venni szándékozókkal a tanfolyam időpontjáról. (Szeged, Szentes, Csongrád, Kiskunfélegyháza, Orosháza, Békéscsaba, Szarvas, Vajdaság, Erdély)

Ha szervezel Magad köré még 2 embert és egy alkalmas helyszínt – legyen az a lakásod nappalija például -, akkor egyeztethetünk időpontokat és házhoz is megyek!

Bárhol, ami Szentestől 1-2 óra alatt megközelíthető.

Valamint egyéni tréningre is van lehetőség (akár Nálad is!). Időpontok megegyezés szerint. Mivel egyénileg saját tempóban tudunk haladni, ezért általában 6 órában tartom ezeket a tanfolyamokat. Természetesen, amennyiben a 6 óra alatt azt vesszük észre, hogy Neked több idő szükséges, akkor további időpontokat egyeztetünk!

A Kriston Intim Torna tanfolyam alatt semmi kellemetlenség, fel nem vállalható nem történik! Senki nem kerül kellemetlen helyzetbe!

A meghirdetett tanfolyam 4 fő jelentkezésétől indul, így egy nagyon kellemes barátságos hangulatban sajátíthatod el a Kriston Intim Torna gyakorlatsort!

Garantálom: a 12 órás tanfolyam alatt megtanulsz egy otthoni gyakorlatsort, melynek alkalmazásával egy egész életen át fokozható a kontinencia, a szervek működése, a gát erőnléte, vérkeringése, jó- kellemes érzete!

A meghirdetett Kriston Intim Torna tanfolyam díja 35.000 Ft/fő.

Az általatok szerveződött legalább 3 fős tanfolyam ára is 35.000 Ft/fő, amennyiben ketten lennétek, akkor 40.000 Ft/fő.

Egyéni Kriston Intim Torna Tanfolyam ára 54.000 Ft (+ terembérlet, amennyiben nem tudod a helyszínt biztosítani).

Már elvégezted a Kriston Intim Torna Tanfolyamot, csak bizonytalan vagy, pár óra ismétlésre, megerősítésre vágysz? Erre is van mód, hívj és egyeztetünk időpontot, helyszínt! Ennek ára 9000 Ft minden befejezett 60 perc után.

(Fizetés az első találkozáskor egy összegben.)

Jelentkezni és érdeklődni lehet nálam:
Repa Ari
06-30- 9965980
intimtorna.arival@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése