KRISTON INTIM TORNA®

KRISTON INTIM TORNA®

KRISTON INTIM TORNA® egy magyar módszer. A KIT Módszer kidolgozójának neve: Kriston Andrea. Az ’intimtorna’ Kriston Andrea által megalkotott kifejezés, melyet a Módszer kidolgozója a KRISTON névvel kiegészítve alkalmaz 2004 óta. A"KRISTON INTIM TORNA®, intim torna®"  védjegyoltalom alatt álló megjelölés. A tréninghez semmilyen testüregbe helyezett eszközt nem alkalmazunk. A KIT tanfolyamon részt vett hallgatók, a tanfolyam végén egy Kriston Andrea által készített hanganyagot kapnak az otthoni gyakorlás elősegítésére CD vagy mp3 file formátumban. A foglalkozásokon nem készülhet hang és képi felvétel csak a KIT Módszer kidolgozójának engedélyével.
A KIT Módszert bármilyen életkorban, könnyedén, biztonságosan tudja bárki elsajátítani – feltéve, hogy működőképes ideg-izom kapcsolattal rendelkezik.A KRISTON INTIM TORNA (KIT) testet, lelket megmozgató, alhas védő tréning nők, férfiak, gyerekek számára, melynek célja, hogy MEGELŐZZE a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozásokat, és azokat megszûntesse vagy csökkentse.

A 12 órás tréning tudatosabb szervvédelemhez, egészségesebb alhasi mûködéshez, örömtelibb szexuális élethez, irányítottabb záróizom mûködéshez vezet. A módszer előnye, hogy oktatási módszere mindenKIT képessé tesz annak megtanulására, akinek mozdítható a záróizma.

"Az alhas egészségét szolgáló egészségnevelési módszer,mely a medencefenéken elhelyezkedô harántcsíkolt izmok testtudat-fejlesztô, karbantartó tréningje a kontinencia képességének fokozására, a szexuális egészségért és a medencei szervek megfelelô helyzetének megtartása érdekében, nôk, férfiak, gyerekek számára, prevenciós és önrehabilitációs céllal. A szervvédelem érdekében a tréning során végzett szokásáthangolás segítségével lehetôvé válik a medencei szervek mûködésének hatékonyabbá tétele, illetve az alhasi szervek pszichoszomatikus elváltozásainak felismerése"
(Családorvosi Fórum/Kriston Andrea)

Csak tanfolyamon lehet elsajátítani az intimtornát?
A rövid válasz: nem.
A hosszabb válasz: erősen ajánlott.
A részletesebb válasz a következő.
Az interneten nagyon sok információhoz férhetsz hozzá. Megvásárolhatod Kriston Andrea nagyszerű könyvét és dvd-jét. Akkor mi a gond? Biztos te is voltál már a következő helyzetben. Valami felkeltette az érdeklődésedet, ezért elkezdtél utánajárni a dolgoknak, de egy ponton megrekedtél. Mígnem egyszer csak valaki, aki komoly tapasztalatokkal rendelkezett a témában, mondott egy mondatot, amelynek eredményeként minden addigi akadály megszűnt, és Te szárnyalva haladtál tovább… Nos, az intimtornával kapcsolatban is ez a helyzet.
A kultúránknak sajnos nem része a gáti izmok karbantartása, edzése. Sok éves iskolai tanulmányaid alatt (gondolom) Te sem hallottál arról, hogyan védd a szerveidet ezen a területen. Ez nem jelenti azt, hogy azon a területen valami nincs rendben. Mindössze azt, hogy lehetőséget kaptál, hogy megtapasztald a dolgokat egy egészen más, új oldalukról, új nézőpontból.
De ez még nem minden! Mivel intimtorna közben a bennünk rejlő természetes képességeket erősítjük, ezért könnyű levonni azt a téves következtetést, hogy akkor majd önállóan is boldogulni fogok. Persze ez részben igaz.
A gond ott van, hogy tapasztalat és külső segítség hiányában nagyon lassú a haladás. Elvileg lehetséges, de ember legyen a talpán, aki könyvből megtanulja a gyakorlatokat és képes kitartóan gyakorolni. A tapasztalatom azt mutatja, hogy mivel a fejlődés nagyon lassú, a gyakorlás elmarad egy idő után. Ennek eredményeként az illető még csak közelébe sem került a Kriston Intim Torna® által elérhető változásnak. Az egyik legjobb megoldás a tanfolyam, az egyéb hatásain kívül pontosan ezeket a nehézségeket oldja meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése