KRISTON INTIM TORNA®

KRISTON INTIM TORNA®

KRISTON INTIM TORNA® egy magyar módszer. A KIT Módszer kidolgozójának neve: Kriston Andrea. Az ’intimtorna’ Kriston Andrea által megalkotott kifejezés, melyet a Módszer kidolgozója a KRISTON névvel kiegészítve alkalmaz 2004 óta. A"KRISTON INTIM TORNA®, intim torna®"  védjegyoltalom alatt álló megjelölés. A tréninghez semmilyen testüregbe helyezett eszközt nem alkalmazunk. A KIT tanfolyamon részt vett hallgatók, a tanfolyam végén egy Kriston Andrea által készített hanganyagot kapnak az otthoni gyakorlás elősegítésére CD vagy mp3 file formátumban. A foglalkozásokon nem készülhet hang és képi felvétel csak a KIT Módszer kidolgozójának engedélyével.
A KIT Módszert bármilyen életkorban, könnyedén, biztonságosan tudja bárki elsajátítani – feltéve, hogy működőképes ideg-izom kapcsolattal rendelkezik.A KRISTON INTIM TORNA (KIT) testet, lelket megmozgató, alhas védő tréning nők, férfiak, gyerekek számára, melynek célja, hogy MEGELŐZZE a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozásokat, és azokat megszûntesse vagy csökkentse.

A 12 órás tréning tudatosabb szervvédelemhez, egészségesebb alhasi mûködéshez, örömtelibb szexuális élethez, irányítottabb záróizom mûködéshez vezet. A módszer előnye, hogy oktatási módszere mindenKIT képessé tesz annak megtanulására, akinek mozdítható a záróizma.

"Az alhas egészségét szolgáló egészségnevelési módszer,mely a medencefenéken elhelyezkedô harántcsíkolt izmok testtudat-fejlesztô, karbantartó tréningje a kontinencia képességének fokozására, a szexuális egészségért és a medencei szervek megfelelô helyzetének megtartása érdekében, nôk, férfiak, gyerekek számára, prevenciós és önrehabilitációs céllal. A szervvédelem érdekében a tréning során végzett szokásáthangolás segítségével lehetôvé válik a medencei szervek mûködésének hatékonyabbá tétele, illetve az alhasi szervek pszichoszomatikus elváltozásainak felismerése"
(Családorvosi Fórum/Kriston Andrea)

Csak tanfolyamon lehet elsajátítani az intimtornát?
A rövid válasz: nem.
A hosszabb válasz: erősen ajánlott.
A részletesebb válasz a következő.
Az interneten nagyon sok információhoz férhetsz hozzá. Megvásárolhatod Kriston Andrea nagyszerű könyvét és dvd-jét. Akkor mi a gond? Biztos te is voltál már a következő helyzetben. Valami felkeltette az érdeklődésedet, ezért elkezdtél utánajárni a dolgoknak, de egy ponton megrekedtél. Mígnem egyszer csak valaki, aki komoly tapasztalatokkal rendelkezett a témában, mondott egy mondatot, amelynek eredményeként minden addigi akadály megszűnt, és Te szárnyalva haladtál tovább… Nos, az intimtornával kapcsolatban is ez a helyzet.
A kultúránknak sajnos nem része a gáti izmok karbantartása, edzése. Sok éves iskolai tanulmányaid alatt (gondolom) Te sem hallottál arról, hogyan védd a szerveidet ezen a területen. Ez nem jelenti azt, hogy azon a területen valami nincs rendben. Mindössze azt, hogy lehetőséget kaptál, hogy megtapasztald a dolgokat egy egészen más, új oldalukról, új nézőpontból.
De ez még nem minden! Mivel intimtorna közben a bennünk rejlő természetes képességeket erősítjük, ezért könnyű levonni azt a téves következtetést, hogy akkor majd önállóan is boldogulni fogok. Persze ez részben igaz.
A gond ott van, hogy tapasztalat és külső segítség hiányában nagyon lassú a haladás. Elvileg lehetséges, de ember legyen a talpán, aki könyvből megtanulja a gyakorlatokat és képes kitartóan gyakorolni. A tapasztalatom azt mutatja, hogy mivel a fejlődés nagyon lassú, a gyakorlás elmarad egy idő után. Ennek eredményeként az illető még csak közelébe sem került a Kriston Intim Torna® által elérhető változásnak. Az egyik legjobb megoldás a tanfolyam, az egyéb hatásain kívül pontosan ezeket a nehézségeket oldja meg.

1 megjegyzés:

  1. Online retailer policies are additionally impacting the landscape’s transition. Google Play Store policies recently modified for 15 additional countries, including the us, to allow playing and betting throughout Android apps that use actual cash. Google {is also|can additionally be|can be} exploring the skill-based gaming style and has been energetic within the skill-based gaming area since 2021, with DraftKings, Sportsbook and Casino Apps presently in beta testing on the Google Play Store. Both the Apple 메리트카지노 Store and Samsung are presently open to real-money, skill-based gaming apps with guidelines and essential licensing and permission necessities.

    VálaszTörlés